curatare covoareMulti dintre dumneavoastra stiu ca mochetele si covoarele pot ascunde adevarate focare de infectii. Insa, stiti ce impact pot avea aceste asupra vietilor noastre? Studiile arata ca, intr-o mocheta, se pot gasi de 4000 de ori mai multe bacterii decat pe un vas de WC. Ingrijorator, nu? Cu toate ca, in prezent, aspiratoarele nu lipsesc din aproape nici o locuinta, acestea nu reusesc sa indeparteze in totalitate bacteriile periculoase, iar acestea nu pot afecta serios starea de sanatate, creandu-ne probleme respiratorii sau alergii.

Firma noastră te poate ajuta prin oferta de servicii spalare-curatare covoare si mochete pentru a te elibera de griji. Metoda semi-umeda, este folosita pentru curatarea covorului, mochetei, canapelei si scaunelor prin metoda injectie – extractie. Ce inseamna mai exact? Aceasta metoda presupune posibilitatea de a mentine mocheta uscata, fara a umezi tesaturile acesteia. Avantajele nu intarzie sa apara: proces rapid de uzare a covorului si mochetei, intarirea fibrelor textile, redarea culorii de alta data, mentinerea unui miros placut si, nu in ultimul rand, protejarea sanatatiilor prin folosirea produselor ecologice.

Pe langa procesul de curatare si spalare covoare si mochete, echipa noastra de profesionisti ofera si servicii de spalare a pardoselii, care reprezinta un adevarat terminator de praf si microbi.

Operatiunea se face la fata locului, fara sa fie nevoie sa mutati covorul din locatia in care se afla.