cabinet medicalPentru orice cabinet medical, pastrarea unui nivel foarte inalt de curatenie reprezinta un factor vital in desfasurarea activitatii medicale. Clientii unui cabinet medical acorda o atentie sporita atat medicului, cat si gradului de igiena si curatenie din spatiul de lucru.

Firmele de curatenie care pot oferta domeniul medical cu serviciile prestate sunt putine, din cauza barierelor existente pe aceasta piata. VeroClean isi permite sa afirme ca serviciile profesionale de curatenie pe care vi le ofera se ridica la standardele de calitate de care aveti nevoie!

Pentru pastrarea curateniei intr-un cabinet sau o clinica medicala, trebuie in primul rand stabilit un program regulat de curatenie. Datorita faptului ca cele mai multe cabinete medicale sunt deschise in timpul zilei, curatarea acestora trebuie sa aiba loc in afara progamului de lucru.

VeroClean dispune de personalul si echipamentele necesare pentru o curatenie impecabila, dar mai ales de flexibilitatea intervalelor orare aferente prestarii serviciilor. Produsele si dezinfectantii folositi sunt de cea mai inalta calitate si sunt special concepute pentru a curata si igieniza spatiul cabinetelor medicale.

Serviciile de curatenie pentru cabinetele medicale includ urmatoarele activitati:

  tick  Curatarea, dezinfectarea si igienizarea tuturor incaperilor cabinetului medical (sala de asteptare, cabinetul pentru consultatii si cabinetul medicului)
  tick  Curatarea, igienizarea si dezinfectarea podelelor si a mobilierului
  tick  Indepartarea prafului, mucegaiului si bacteriilor din incinta cabinetului medical
  tick  Indepartarea reziduurilor chimice
  tick  Manevrarea si evacuarea in siguranta a siringilor, bandajelor si a materialelor nesterile
  tick  Evacuarea resturilor sterile sau menajere