upholstery_cleaning_header

Metoda noastra de curatare a tapiteriei presupune folosirea unui aparat profesional ce functioneaza pe baza tehnologiei de injectie-extractie, impreuna cu apa calda si detergent special destinat unor astfel de operatiuni. Aceasta metoda se dovedeste a fi foarte eficienta in lupta cu acarienii ascunsi in diferite portiuni ale mobilierului.

Pentru curatarea canapelelor, metoda noastra consta in stropirea zonei cu probleme, dupa care urmeaza frecarea acesteia si eliminarea apei cu ajutorul aparatului de injectie-extractie, reusind sa extragem murdaria de pana la 5cm profunzime. Prin acest procedeu, va ajutam sa scapati de 90% din bacteriile care se ascund in tesatura.

Este recomandat să cereți o intervenție pentru spalarea canapelei și fotoliilor cel puțin o dată la fiecare 6 luni pentru a menține igiena casei dvs.

Detergentii respecta toate normele de mediu din UE. Odata efectuata spalarea, se face un tratament antiacarien si antifungic. Astfel, persoanele care au alergii la polen sau familia dumneavoastra poate avea un somn linistit.

Avantajele serviciilor noastre de curatenie pentru scaune, fotolii, canapele:

  tick  Inlaturam peste 90% din pete
  tick  Extragem murdaria de pana la 5cm profunzime
  tick  Inlaturam bacteriile si mirosurile neplacute, ce pot crea diverse alergii / afectiuni de sanatate
  tick  Timp de uscare minim
  tick  Revigoreaza fibrele textile
  tick  Servicii de curatenie profesionale
  tick  Garantie certificata pentru serviciile oferite
VeroClean garanteaza servicii de calitate si va ofera abonamente de curatenie adaptate cerintelor dumneavoastra. Pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.