Curatenie Generala

HomeClean-2

Curatenia generala este o activitate periodica, de amploare, care ar trebui sa se desfasoare de minim doua ori pe an si sa acopere toate suprafetele, chiar si cele foarte indepartate sau greu accesibile.

Curatare Covoare si Mochete

curatare covoare

Cu ajutorul tehnologiei de injectie-extractie utilizata de firma VeroClean beneficiati de o curatare riguroasa a oricarui tip de tesatura, revitalizand culorile si improspatand textura acesteia.

Curatare Scaune, Canapele si Fotolii

upholstery_cleaning_header

Scaunele si canapelele devin vulnerabile nu numai la petele de suprafata, dar si la murdaria ce se poate infiltra in profunzimea fibrelor. Curatarea periodica si eficienta a tapiteriei contribuie la pastrarea aspectului estetic si a igienei.

Curatenie Birouri

curatenie birouri2

Asiguram servicii de curatenie birouri complete atat inainte cat si dupa mutarea acestora dar si de intretinere a acesteia cu o frecventa pe care o stabilim in functie de nevoile dumnevoastra (zilnic, saptamanal etc.)

 

Curatenie Cabinete Medicale

cabinet medical

Curatenia cabinetelor medicale si a altor spatii in care se desfasoara servicii de sanatate difera de procesul standard de curatenie a unui spatiu obisnuit. Produsele folosite sunt de cea mai inalta calitate si sunt special concepute pentru a curata si igieniza spatiul cabinetelor medicale.

 Curatenie Restaurante si Baruri

restaurant2

Un local curat este un local fericit! Oferim servicii profesionale de curatenie pentru restaurante, cluburi, baruri.

 Curatenie Targuri si Expozitii

exibitie

Expozitii, targuri comerciale, conferinte, manifestari festive sau petreceri private, organizate in interior sau exterior, sunt tot atatea ocazii in care echipa de profesionisti dedicati ai VeroClean ofera servicii integrate de curatenie in urma unui eveniment special.

Nu ezitati! Contactati-ne acum la 0752 551 094

VeroClean – servicii de curatenie in Galati si Braila.

Satisfactie garantata!